Ingrediënten
-
Penne is een holle pastavorm en hierdoor ideaal voor een wat grovere saus. Gemaakt van 100% volkoren kwaliteitsgraan, met meer vezels en een heerlijke stevige bite.
-
-
-
-
-
-
-
-
Basilico is een heerlijke veelzijdige pastasaus, gemaakt volgens Italiaans recept, met zongerijpte tomaten en basilicum.
-
Bereidingswijze Volkoren penne met vleesreepjes en paprika
-
Stap 1
Breng het rundvlees op kamertemperatuur.
-
Stap 2
Kook de penne volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
-
Stap 3
Bestrooi intussen het vlees met peper en zout. Snijd het in dunne reepjes en roerbak deze 2 minuten om en om in een hete pan met een scheut olijfolie en de helft van de boter. Laat de vleesreepjes even op een bordje rusten.
-
Stap 4
Bak vervolgens de paprika 2 minuten in de rest van de boter. Voeg het vlees en de saus toe.
-
Stap 5
Giet de pasta af en roer deze door de mix van het vlees en de paprika. Breng op smaak met peper en zout en garneer met verse basilicum.