Volkoren penne met vleesreepjes en paprika

Penne integrali con carne e peperoni

(1536)

Pasta met reepjesvlees en paprika is een fantastisch vakantiegerecht

  • < 40
  • Vlees

Ingrediënten

  • Pasta Penne Volkoren 500g Grand'Italia

    Penne is een holle pastavorm en hierdoor ideaal voor een wat grovere saus. Gemaakt van 100% volkoren kwaliteitsgraan, met meer vezels en een heerlijke stevige bite.

  • Pastasaus Basilico 400g Grand'Italia

    Basilico is een heerlijke veelzijdige pastasaus, gemaakt volgens Italiaans recept, met zongerijpte tomaten en basilicum.

Bereidingswijze Volkoren penne met vleesreepjes en paprika

  • Stap 1

    Breng het rundvlees op kamertemperatuur.

  • Stap 2

    Kook de penne volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.

  • Stap 3

    Bestrooi intussen het vlees met peper en zout. Snijd het in dunne reepjes en roerbak deze 2 minuten om en om in een hete pan met een scheut olijfolie en de helft van de boter. Laat de vleesreepjes even op een bordje rusten.

  • Stap 4

    Bak vervolgens de paprika 2 minuten in de rest van de boter. Voeg het vlees en de saus toe.

  • Stap 5

    Giet de pasta af en roer deze door de mix van het vlees en de paprika. Breng op smaak met peper en zout en garneer met verse basilicum.

Beoordeel dit recept