Ingrediënten
-
Penne is een holle pastavorm en hierdoor ideaal voor een wat grovere saus. Gemaakt van 100% volkoren kwaliteitsgraan, met meer vezels en een heerlijke stevige bite.
-
Grand'Italia Tradizionale is een heerlijke traditionele pastasaus, geheel volgens Italiaans recept.
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
573kcal
-
Koolhydraten
79,6g
-
Eiwitten
42,2g
-
Vetten
6,1g
-
Vezels
14,7g
Bereidingswijze Volkoren Penne met kip
-
Stap 1
Kook de Penne Volkoren in 11 minuten 'al dente'.
-
Stap 2
Snijd de kipfilet en de paprika in reepjes. Rits de blaadjes van de takjes tijm en hak de knoflook fijn.
-
Stap 3
Verhit een scheutje olijfolie in een diepe koekenpan, voeg de kipfilet toe en bak in 4 minuten rondom goudbruin. Voeg de paprika, tijm, knoflook en handje voor handje de spinazie toe. Voeg wanneer de spinazie is geslonken de Tradizionale pastasaus toe en laat nog 4 minuten sudderen op laag vuur.
-
Stap 4
Meng de pasta met de saus en verdeel over de borden.
-
Stap 5
Tip: Extra lekker met Parmezaanse kaas!
-
Stap 6
Variatietip: Vervang de tijm eens door venkelzaad voor een verrassende smaak.