Ingrediënten
-
Fusilli is een spiraalvormige pasta, gemaakt van 100% volkoren kwaliteitsgraan voor extra vezels in jouw pastamaaltijd.
-
Grand'Italia Tradizionale is een heerlijke traditionele pastasaus, geheel volgens Italiaans recept.
-
-
-
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Volkoren Fusilli met Tradizionale pastasaus, broccoli en paprika
-
Stap 1
Breng een pan ruim water aan de kook. Kook de pasta volgens de aanwijziging op de verpakking, gedurende ca. 9 min. zodat deze lekker ‘al dente’ blijft.
-
Stap 2
Fruit de knoflook samen met de knoflook in 3 el olijfolie todat beiden mooi glazig zijn.
-
Stap 3
Voeg de broccoli aan de ui en knoflook toe en bak deze vervolgens 2 min. mee.
-
Stap 4
Voeg de gesneden gele paprika toe in de pan met broccoli, ui en knoflook, en bak nogmaals 2 min. mee.
-
Stap 5
Doe de Tradizionale pastasaus en de verse oregano erbij in de pan (en zwarte peper naar smaak). Laat de pastasaus voor ongeveer 10 min. sudderen op laag vuur.
-
Stap 6
Schep de pastasaus door de gekookte pasta. Serveer over 6 borden en maak af met Parmezaanse kaas!