Vegan pastasalade met kipstuckjes

Insalata di pasta vegana con pezzi di 'pollo'

()

Zin in een vegan pastasalade met veel verse groenten en een malse bite? Hiermee gaat iedere kipliefhebber voor de bijl! De Italiaanse dressing met balsamico-azijn geeft een fris zuurtje aan het geheel. 

  • < 40
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • Grand'Italia Fusilli Half Volkoren Pasta

    Fusilli Half Volkoren is gemaakt van een unieke combinatie van 50% durum tarwe en 50% volkoren durum tarwe.

Bereidingswijze Vegan pastasalade met kipstuckjes

  • Stap 1

    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 2

    Snijd de champignons en courgette in plakjes en hak de knoflook fijn. Verhit intussen 2 el olie in een koekenpan en bak de vegan Kipstuckjes van De Vegetarische Slager 4-6 minuten op middelhoog vuur.

  • Stap 3

    Haal de vegan Kipstuckjes uit de pan en bak vervolgens in 2 el olie de champignons 5 minuten op hoog vuur. Voeg de courgette en knoflook toe en bak nog 5 minuten op laag tot middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en zout.

  • Stap 4

    Meng de balsamicoazijn met 2 el olijfolie om de dressing te maken. Breng op smaak met peper en zout.

  • Stap 5

    Snijd de cherrytomaatjes doormidden en snijd de komkommer in schijfjes.

  • Stap 6

    Meng vervolgens alle ingrediënten, inclusief de gemengde bonen en kikkererwten. Verdeel over 4 borden en serveer met de radijsspruiten en dressing ernaast.

Grand'Italia La Bella Vita tip

La Bella Vita tip

De Vegetarische slager maakte dit heerlijke recept voor ons voor een vegan pastasalade met Grand'Italia Salade Pasta Volkoren Fusilli en de vegan Kipstuckjes. Meer vegan recepten proberen? Kijk eens op devegetarischeslager.nl

Beoordeel dit recept