Ingrediënten
-
Fusilli Half Volkoren is gemaakt van een unieke combinatie van 50% durum tarwe en 50% volkoren durum tarwe.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Vegan pastasalade met kipstuckjes
-
Stap 1
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Stap 2
Snijd de champignons en courgette in plakjes en hak de knoflook fijn. Verhit intussen 2 el olie in een koekenpan en bak de vegan Kipstuckjes van De Vegetarische Slager 4-6 minuten op middelhoog vuur.
-
Stap 3
Haal de vegan Kipstuckjes uit de pan en bak vervolgens in 2 el olie de champignons 5 minuten op hoog vuur. Voeg de courgette en knoflook toe en bak nog 5 minuten op laag tot middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en zout.
-
Stap 4
Meng de balsamicoazijn met 2 el olijfolie om de dressing te maken. Breng op smaak met peper en zout.
-
Stap 5
Snijd de cherrytomaatjes doormidden en snijd de komkommer in schijfjes.
-
Stap 6
Meng vervolgens alle ingrediënten, inclusief de gemengde bonen en kikkererwten. Verdeel over 4 borden en serveer met de radijsspruiten en dressing ernaast.