Ingrediënten
-
Fusilli is een spiraalvormige pasta, gemaakt van 100% kwaliteitsgraan voor een heerlijke stevige bite.
-
Pesto Rosso is een heerlijke smaakmaker naar traditioneel Italiaans recept, gemaakt van lekkere zongerijpte- en gedroogde tomaten.
-
-
-
Zongedroogde tomaten, in zonnebloemolie met wijnazijn, peterselie, knoflook en chilipeper.
-
-
-
Bereidingswijze Fusilli met courgette, Pesto Rosso en zongedroogde tomaatjes
-
Stap 1
Breng een ruime pan water aan de kook en kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende 7 minuten zodat deze lekker 'al dente' blijft.
-
Stap 2
Bak de bosui en courgette ongeveer 5 minuten in de olijfolie zachtjes aan.
-
Stap 3
Giet de pasta af. Roer de Pesto Rosso erdoor en voeg de Parmezaanse kaas toe.
-
Stap 4
Meng de courgette, bosui en de zongedroogde tomaatjes erdoor.
-
Stap 5
Breng op smaak met zout en peper en serveer direct.