Ingrediënten
-
Tortellini al Gusto Carne is een gevulde pasta, gemaakt van pastadeeg met vrije uitloopeieren en een vulling van Mortadella.
-
-
-
Bereidingswijze Pasta Tortellini met salie botersaus en Parmezaanse kaas
-
Stap 1
Breng een ruime pan water aan de kook. Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende ca. 14 min.
-
Stap 2
Laat de roomboter langzaam smelten op zacht vuur.
-
Stap 3
Als de gesmolten boter doorzichtig wordt voeg je de gesneden salieblaadjes toe. Laat ze zachtjes 4-5 min. pruttelen.
-
Stap 4
Haal de gekookte gevulde pasta voorzichtig uit het water met een schuimspaan, zodat ze niet stuk gaan.
-
Stap 5
Serveer de tortellini direct met de gesmolten boter. Maak het gerecht af met geraspte Parmezaanse kaas.