Ingrediënten
-
Tortellini ai Formaggi is een gevulde pasta, gemaakt van pastadeeg met vrije uitloopeieren en een vulling van Italiaanse kaas en ricotta.
-
Grand'Italia Romige Pesto alla Genovese heeft de herkenbare smaak van gewone groene pesto, maar met extra romig- en smeuïgheid.
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
699kcal
-
Koolhydraten
70,9g
-
Eiwitten
20,7g
-
Vetten
12,8g
-
Vezels
5,6g
Bereidingswijze Tortellini ai formaggi met Romige Pesto alla Genovese
-
Stap 1
Snijd de paprika in reepjes en de courgette in dunne plakken.
-
Stap 2
Verhit een grillpan, bestrijk de plakken courgette en reepjes paprika met olijfolie en grill in 4 minuten totdat er mooie grillstrepen ontstaan.
-
Stap 3
Breng een pan water aan de kook en bereid de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de Romige Pesto alla Genovese door de tortellini.
-
Stap 4
Verdeel de tortellini over de borden en serveer de gegrilde courgette en paprika erbovenop.
-
Stap 5
Extra lekker met geroosterde walnoten!