Ingrediënten
-
Tortellini al Gusto Carne is een gevulde pasta, gemaakt van pastadeeg met vrije uitloopeieren en een vulling van Mortadella.
-
Grand'Italia Bolognese pastasaus is een heerlijke tomatensaus, gemaakt met 100% rundvlees, tomaat, ui, wortel en selderij.
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
639kcal
-
Koolhydraten
80,7g
-
Eiwitten
21,8g
-
Vetten
23,6g
-
Vezels
7,7g
Bereidingswijze Tortellini alla Bolognese
-
Stap 1
Kook de tortellini volgens de aanwijziging op de verpakking, gedurende 14 minuten.
-
Stap 2
Pel en pers de knoflook. En snijd de ui en wortel in blokjes.
-
Stap 3
Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook voor ca. 2 minuten op laag vuur. Voeg de wortel toe en roerbak 4 minuten mee. Voeg vervolgens de Bolognese pastasaus toe en verwarm nog voor ca. 4 minuten.
-
Stap 4
Meng de tortellini met de saus en verdeel over twee borden.
-
Stap 5
Garneer met de verse basilicum en serveer direct.