Ingrediënten
-
Tortellini al Gusto Carne is een gevulde pasta, gemaakt van pastadeeg met vrije uitloopeieren en een vulling van Mortadella.
-
Peperoncino is een tomatensaus met balsamicoazijn, gemaakt met heerlijke kruiden als ui, knoflook, peterselie, chilipeper en oregano.
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
362kcal
-
Koolhydraten
40,8g
-
Eiwitten
18,1g
-
Vetten
12,8g
-
Vezels
5,3g
Bereidingswijze Tortellini al Gusto Carne met Toscana saus
-
Stap 1
Pel en pers de knoflook. Snijd de champignons in partjes.
-
Stap 2
Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende 14 minuten.
-
Stap 3
Verhit 1 el olijfolie in een koekenpan en fruit de knoflook 2 minuten op laag vuur. Voeg de champignons toe en roerbak in 4 minuten rondom goudbruin. Doe de spinazie in de pan en bak 2 minuten mee. Voeg tot slot de Toscana saus en de pasta toe en kook 4 minuten zachtjes door.
-
Stap 4
Verdeel de tortellini over de borden en garneer met de Parmezaanse kaas.