Ingrediënten
-
-
-
Tagliatelle all'Uovo is een heerlijk romige lintpasta, gemaakt van 100% kwaliteitsgraan en vrije uitloopeieren.
-
-
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
755kcal
-
Koolhydraten
76g
-
Eiwitten
31g
-
Vetten
35g
Bereidingswijze Tagliatelle met zalm en groene asperges
-
Stap 1
Snijd de asperges in 3 gelijke stukken. Snijd de venkel in de lengte doormidden. Snijd de helften elk in 8 dunne parten.
-
Stap 2
Breng een ruime pan water aan de kook en bereid de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Stap 3
Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de stukken asperge en venkel 5 min. Schep regelmatig om.
-
Stap 4
Houd 2 el bosui achter en voeg de rest met de knoflook toe aan de pan met de asperges en venkel. Bak een paar min. mee tot de knoflook lichtbruin kleurt.
-
Stap 5
Voeg de crème fraîche, het citroensap en basilicum toe en breng de saus op smaak met versgemalen peper en zout.
-
Stap 6
Schep de saus door de pasta en verdeel over de borden. Bestrooi met de zalmflakes en de achtergehouden bosui.