Ingrediënten
-
Tagliatelle all'Uovo is een heerlijk romige lintpasta, gemaakt van 100% kwaliteitsgraan en vrije uitloopeieren.
-
Pesto alla Genovese is een heerlijke smaakmaker naar traditioneel Italiaans recept, gemaakt van verse basilicum (van duurzame landbouw).
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
815kcal
-
Koolhydraten
77g
-
Eiwitten
23g
-
Vetten
45g
Bereidingswijze Tagliatelle con pesto e pomodorini
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C
-
Stap 2
Leg de tomaatjes op een met bakpapier bedekte bakplaat en besprenkel met de olie. Breng op smaak met peper en zout en rooster ze 12-15 min. in de oven.
-
Stap 3
Breng ondertussen een pan met water aan de kook en bereid de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bewaar een beetje van het kookvocht.
-
Stap 4
Verhit een koekenpan zonder boter of olie en rooster de pijnboompitten goudbruin. Doe ze op een bord.
-
Stap 5
Doe de pesto en de boter in een kom en voeg een beetje kookvocht van de pasta toe, zodat de boter smelt.
-
Stap 6
Schep de tagliatelle door het pesto-botermengsel en garneer met de tomaatjes, pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Lekker met basilicum.