Ingrediënten
-
Tagliatelle all'Uovo is een heerlijk romige lintpasta, gemaakt van 100% kwaliteitsgraan en vrije uitloopeieren.
-
Grand'Italia Romige Pesto alla Genovese heeft de herkenbare smaak van gewone groene pesto, maar met extra romig- en smeuïgheid.
-
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
1.029kcal
-
Koolhydraten
80,7g
-
Eiwitten
37,3g
-
Vetten
60,7g
-
Vezels
7,6g
Bereidingswijze Pasta Pesto met burrata en Parmaham
-
Stap 1
De tagliatelle koken; Breng een ruime pan water aan de kook. Kook de Tagliatelle all'Uovo volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende 7 minuten, zodat deze lekker 'al dente' blijft.
-
Stap 2
Was intussen de cherrytomaten en de groene asperges. Droog de groene asperges met een schone theedoek en snijd de onderkant eraf (ca. 1-2 cm). Bestrijk ze met olijfolie.
-
Stap 3
Verwarm een scheutje olijfolie in een grillpan en leg de droge asperges daarin. Keer ze regelmatig om, zodat ze rondom goudbruin worden en ze grillstrepen krijgen. Voeg naar smaak wat peper en zout toe. Snijd de cherrytomaten door de helft.
-
Stap 4
Giet de gekookte tagliatelle af en meng deze samen met de Romige Pesto alla Genovese in een pan. Verwarm de pasta met pesto voor 2 minuten. Haal de pan van het vuur en meng de gehalveerde cherrytomaten voorzichtig door de pasta.
-
Stap 5
Verdeel het gerecht over borden of een schaal en garneer met Parmaham en de gegrilde groene asperges. Scheur de burrata iets open. Maak het gerecht af door de burrata in het midden bovenop het gerecht te leggen.