Ingrediënten
-
Tagliatelle all'Uovo is een heerlijk romige lintpasta, gemaakt van 100% kwaliteitsgraan en vrije uitloopeieren.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
740kcal
-
Koolhydraten
81,2g
-
Eiwitten
48,2g
-
Vetten
22,2g
-
Vezels
10,9g
Bereidingswijze Tagliatelle met ossenhaas en truffelsaus
-
Stap 1
Maak de truffelsaus. Verwarm hiervoor de melk in een pannetje (niet koken), haal van het vuur en klop er de truffelolie en de geraspte pecorino doorheen.
-
Stap 2
Kook de Tagliatelle all’Uovo volgens de aanwijzing op de verpakking.
-
Stap 3
Verhit ondertussen 1 eetl olie en roerbak hierin de koolreepjes ca. 1 minuut. Roer de truffelsaus erdoorheen en haal van het vuur.
-
Stap 4
Giet de Tagliatelle all’Uovo af en meng door de spitskool met truffelsaus.
-
Stap 5
Verhit de rest van de olie met de boter in een pan op hoog vuur. Roerbak hierin de ossenhaasreepjes in ca. 1 minuut rondom bruin. Schep de shiitakes erbij en bak al omscheppend nog 1 minuut op hoog vuur.
-
Stap 6
Verdeel de Tagliatelle all’Uovo over 4 borden en serveer met de ossenhaas erbovenop.
-
Stap 7
Vervang de ossenhaasreepjes door 400 gram gemengde paddenstoelen.