Tagliatelle marinara met vis

Tagliatelle alla marinara con pesce

(1834)

Een pasta met mosselen en eventueel inktvis voor de liefhebbers. Wist je overigens dat Le Marche het walhalla is voor viseters? Daar brengen de vissers alle soorten schaal- en schelpdieren aan land, en ook veel inktvis. Goed bereide inktvis is niet taai, maar heerlijk mals.

  • < 20
  • Vis

Ingrediënten

Bereidingswijze Tagliatelle marinara met vis

  • Stap 1

    Kook de Tagliatelle all’Uovo volgens de aanwijzing op de verpakking.

  • Stap 2

    Fruit de knoflook en het pepertje in de olie.

  • Stap 3

    Voeg de garnalen en de inktvis toe als de knoflook begint te kleuren.

  • Stap 4

    Meng er na 1 minuut de mosselen en tomatensaus door en laat nog 3 minuten sudderen. Maak op smaak met zout.

  • Stap 5

    Giet de Tagliatelle all’Uovo af en meng door de saus. Strooi er een handje fijngehakte peterselie over.

Beoordeel dit recept