Ingrediënten
-
Tagliatelle all'Uovo is een heerlijk romige lintpasta, gemaakt van 100% kwaliteitsgraan en vrije uitloopeieren.
-
-
-
-
-
-
-
-
Sugocasa Tradizionale is een heerlijke basis tomatensaus, gemaakt van 20 verse, zongerijpte tomaten.
-
-
Bereidingswijze Tagliatelle marinara met vis
-
Stap 1
Kook de Tagliatelle all’Uovo volgens de aanwijzing op de verpakking.
-
Stap 2
Fruit de knoflook en het pepertje in de olie.
-
Stap 3
Voeg de garnalen en de inktvis toe als de knoflook begint te kleuren.
-
Stap 4
Meng er na 1 minuut de mosselen en tomatensaus door en laat nog 3 minuten sudderen. Maak op smaak met zout.
-
Stap 5
Giet de Tagliatelle all’Uovo af en meng door de saus. Strooi er een handje fijngehakte peterselie over.