Tagliatelle marinara met vis

Tagliatelle alla marinara con pesce

(1834)

Een pasta met mosselen en eventueel inktvis voor de liefhebbers. Wist je overigens dat Le Marche het walhalla is voor viseters? Daar brengen de vissers alle soorten schaal- en schelpdieren aan land, en ook veel inktvis. Goed bereide inktvis is niet taai, maar heerlijk mals.

  • < 20
  • Vis

Ingrediënten

  • Pasta Tagliatelle all'Uovo 500g Grand'Italia

    Tagliatelle all'Uovo is een heerlijk romige lintpasta, gemaakt van 100% kwaliteitsgraan en vrije uitloopeieren.

  • Pastasaus Sugocasa Tradizionale 690g Grand'Italia

    Sugocasa Tradizionale is een heerlijke basis tomatensaus, gemaakt van 20 verse, zongerijpte tomaten.

Bereidingswijze Tagliatelle marinara met vis

  • Stap 1

    Kook de Tagliatelle all’Uovo volgens de aanwijzing op de verpakking.

  • Stap 2

    Fruit de knoflook en het pepertje in de olie.

  • Stap 3

    Voeg de garnalen en de inktvis toe als de knoflook begint te kleuren.

  • Stap 4

    Meng er na 1 minuut de mosselen en tomatensaus door en laat nog 3 minuten sudderen. Maak op smaak met zout.

  • Stap 5

    Giet de Tagliatelle all’Uovo af en meng door de saus. Strooi er een handje fijngehakte peterselie over.

Beoordeel dit recept