Ingrediënten
-
Tagliatelle all'Uovo is een heerlijk romige lintpasta, gemaakt van 100% kwaliteitsgraan en vrije uitloopeieren.
-
Grand'Italia Carbonara pastasaus is een heerlijke romige pastasaus met Pancetta en Italiaanse kazen.
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
675kcal
-
Koolhydraten
79g
-
Eiwitten
23g
-
Vetten
28g
Bereidingswijze Tagliatelle alla Carbonara
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 250 graden Celsius. Leg de paprika's op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ze 20 min. tot ze zwart beginnen te kleuren. Neem de paprika's uit de oven, dek ze af met aluminiumfolie en laat 10 min. staan. Verwijder de velletjes en snijd het vruchtvlees in reepjes.
-
Stap 2
Breng ondertussen een pan water aan de kook en bereid de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Stap 3
Verwarm de Carbonara saus in een steelpan en meng samen met de paprika door de tagliatelle.
-
Stap 4
Garneer met de Parmezaanse kaas.
-
Stap 5
Ook lekker met croutons en fijngehakte basilicumblaadjes.