Ingrediënten
-
-
Tagliatelle all'Uovo is een heerlijk romige lintpasta, gemaakt van 100% kwaliteitsgraan en vrije uitloopeieren.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Stoofschotel van hert en tagliatelle
-
Stap 1
Braad het vlees in een grote pan met dikke bodem in een scheut olijfolie aan alle kanten bruin.
-
Stap 2
Fruit vervolgens de ui en de wortel circa 10 minuten in wat olijfolie. Voeg de ui en de wortel toe aan het vlees.
-
Stap 3
Breng het samen met de wijn, de wijnazijn, de bouillon, de kruidnagels en de laurierblaadjes aan de kook. Zet het vuur laag en laat het 3 uur met het deksel op de pan sudderen.
-
Stap 4
Haal de laurier en de kruidnagels uit het stoofvlees. Voeg de aceto balsamico en de ontbijtkoek toe en breng op smaak met peper en zout. Zet het vuur hoger en laat de saus in circa 10 minuten een beetje indikken.
-
Stap 5
Kook intussen de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Meng het stoofvlees voorzichtig door de tagliatelle en serveer direct.