Penne di farro con salmone e peperoni

Volkoren spelt penne met zalm en paprika

(3246)

Zalm is rijk aan omega-3 vetzuren, in paprika zit veel vitamine C en spelt is van nature rijk aan goede voedingsstoffen. In volkoren speltmeel blijft het buitenste deel van de korrel bewaard. Hierin zitten de meeste vitamines, mineralen en voedingsvezels. Lekker gezond bord pasta!

  • < 40
  • Vis

Ingrediënten

  • Pastasaus Sugocasa Aglio 690g Grand'Italia

    Sugocasa Aglio is een heerlijke basis tomatensaus, gemaakt van 20 verse, zongerijpte tomaten en knoflook.

  • Pasta Penne Volkoren 500g Grand'Italia

    Penne is een holle pastavorm en hierdoor ideaal voor een wat grovere saus. Gemaakt van 100% volkoren kwaliteitsgraan, met meer vezels en een heerlijke stevige bite.

Voedingswaarden

  • Energie

    835kcal

  • Koolhydraten

    82g

  • Eiwitten

    36g

  • Vetten

    38g

Bereidingswijze Penne di farro con salmone e peperoni

  • Stap 1

    Breng water aan de kook.

  • Stap 2

    Bak de sjalotjes en de paprikareepjes in een grote koekenpan zacht en gaar in 6-8 el olijfolie.

  • Stap 3

    Voeg de Sugocasa Aglio toe en laat 10 minuten zachtjes pruttelen.

  • Stap 4

    Voeg de zalmmoten toe, doe de deksel op de pan en laat de zalm zachtjes gaar stomen en breek deze daarna in stukken.

  • Stap 5

    Kook intussen de penne volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.

  • Stap 6

    Giet de pasta af en meng deze voorzichtig door de saus.

  • Stap 7

    Serveer met rucola blaadjes.

  • Stap 8

    Ook lekker met groene paprika.

Recept Penne di farro con salmone e peperoni Grand'Italia
Beoordeel dit recept