Penne met tomaten-paddenstoelensaus

Penne con salsa pomodori e funghi

(473)

Wissel ‘gewone’ pasta eens af met Penne Tricolori of Penne Volkoren. 

  • < 40
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • Pasta Penne Tradizionali 500g Grand'Italia

    Penne is een holle pastavorm en hierdoor ideaal voor een wat grovere saus. Gemaakt van 100% kwaliteitsgraan voor een heerlijke stevige bite.

  • Pastasaus Sugocasa Tradizionale 690g Grand'Italia

    Sugocasa Tradizionale is een heerlijke basis tomatensaus, gemaakt van 20 verse, zongerijpte tomaten.

Bereidingswijze Penne met tomaten-paddenstoelensaus

  • Stap 1

    Bak de paddenstoelen in de olijfolie, voeg knoflook en ui toe.

  • Stap 2

    Kook de Penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 3

    Voeg de peterselie en de Sugocasa toe aan de paddenstoelen.

  • Stap 4

    Kook de saus tot deze wat ingedikt is.

  • Stap 5

    Giet de pasta af en serveer met de saus. Breng op smaak met zout en peper en garneer met oregano.

  • Stap 6

    Voeg bij stap 1 een glas rode wijn toe en kook even in.

Beoordeel dit recept