Ingrediënten
-
Spaghetti all'Uovo is een sliertpasta, gemaakt van 100% kwaliteitsgraan en vrije uitloopeieren, voor een heerlijke romige smaak.
-
Sugocasa Erbe is een heerlijke basis tomatensaus, gemaakt van 20 verse, zongerijpte tomaten en Italiaanse kruiden.
-
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
605kcal
-
Koolhydraten
89,2g
-
Eiwitten
35,6g
-
Vetten
10,4g
-
Vezels
7,5g
Bereidingswijze Spaghetti met magere gehaktballetjes en courgette
-
Stap 1
Breng een ruime pan water aan de kook. Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking, gedurende 11 minuten, zodat deze lekker 'al dente' blijft.
-
Stap 2
Verhit de olie in een hapjespan en bak de magere rundergehaktballetjes. Voeg de blokjes courgette toe. Rits de blaadjes tijm van de steeltjes en voeg aan de pan toe. Doe de Sugocasa Erbe bij de magere rundergehaktballetjes en laat 10 minuten zachtjes pruttelen.
-
Stap 3
Schep de gekookte spaghetti door de saus.
-
Stap 4
Verdeel het gerecht over borden of een schaal en garneer met geraspte Parmezaanse kaas.