Ingrediënten
-
Spaghetti all'Uovo is een sliertpasta, gemaakt van 100% kwaliteitsgraan en vrije uitloopeieren, voor een heerlijke romige smaak.
-
Sugocasa Aglio is een heerlijke basis tomatensaus, gemaakt van 20 verse, zongerijpte tomaten en knoflook.
-
-
-
-
Pesto alla Genovese is een heerlijke smaakmaker naar traditioneel Italiaans recept, gemaakt van verse basilicum (van duurzame landbouw).
-
-
Zongedroogde tomaten, in zonnebloemolie met wijnazijn, peterselie, knoflook en chilipeper.
-
-
Bereidingswijze Spaghetti met gehaktballetjes in tomatensaus
-
Stap 1
Snipper de ui en pers de knoflook. Snijd de gedroogde tomaatjes in kleine stukjes. Hak de steeltjes van de basilicum fijn en scheur de blaadjes.
-
Stap 2
Meng het rundergehakt met de ui, pesto, helft van de knoflook, helft van de zongedroogde tomaatjes, ei en paneermeel. Draai er balletjes van 3 centimeter van.
-
Stap 3
Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Stap 4
Verhit een scheutje olie in een diepe pan en fruit de resterende knoflook en zongedroogde tomaatjes met de steeltjes van de basilicum. Voeg de balletjes toe en bak in 4 minuten rondom goudbruin. Voeg de Sugocasa Aglio toe, zet het vuur laag en sudder met de deksel op de pan nog 8 minuten door.
-
Stap 5
Verdeel de spaghetti over de borden, serveer de gehaktballetjes in tomatensaus erover en garneer met de blaadjes basilicum.
-
Stap 6
Extra lekker met Parmezaanse kaas!
-
Stap 7
Maak dit recept ook eens met kipgehakt!