Spaghetti met gegrilde aubergine

Spaghetti con melanzane grigliate

(4)

Een uitstekend gerecht bestaat volgens de Italianen maar uit een paar mooie ingrediënten. Als finishing touch wat vers citroensap ? Dit maakt nét even het verschil in dit pastarecept met gegrilde groenten.
Heb je ook dit recept gemaakt? Tag ons met @granditalianl op Instagram!

  • < 20
  • Vegetarisch
Recept Spaghetti met gegrilde aubergine Grand'Italia

Ingrediënten

Bereidingswijze Spaghetti met gegrilde aubergine

  • Stap 1

    Breng een pan water aan de kook en bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 2

    Snijd de aubergine over de lengte in plakken en besprenkel met olijfolie. Verhit een grillpan en grill de aubergine rondom bruin. Voeg de cherrytomaten toe en grill een paar minuten.

  • Stap 3

    Verhit een koekenpan en voeg de Sugocasa Aglio toe. Snijd ondertussen de rozemarijn fijn. Voeg 3/4 van de rozemarijn toe aan de saus. Voeg de spaghetti toe en meng voorzichtig door elkaar.

  • Stap 4

    Verdeel de spaghetti over de borden en serveer de gegrilde aubergine en cherrytomaten erbovenop. Garneer met de geraspte Parmezaan en de overige verse rozemarijn.

  • Stap 5

    Tip: Extra lekker met vers citroensap!

Recept Spaghetti met gegrilde aubergine Grand'Italia
Beoordeel dit recept