Spaghetti carbonara met champignons

Spaghetti con carbonara ai funghi

(2331)

Spaghetti Carbonara is een Italiaanse klassieker waar we champignons aan hebben toegevoegd. Zo krijg je wat extra groenten binnen, terwijl de romige smaak van de spaghetti carbonara behouden blijft. De champignons geven een aardse smaak en extra textuur, perfect voor liefhebbers van pasta carbonara met champignons.

Als je de traditionele versie verkiest, blijft de spaghetti carbonara een heerlijk gerecht. De toevoeging van champignons geeft echter een interessante twist en maakt het net iets voedzamer zonder de traditionele essentie te verliezen.
 

  • < 20
  • Vlees

Ingrediënten

Voedingswaarden

  • Energie

    732kcal

  • Koolhydraten

    75,9g

  • Eiwitten

    28,1g

  • Vetten

    34,3g

  • Vezels

    5,2g

Bereidingswijze Spaghetti carbonara met champignons

  • Stap 1

    Breng water aan de kook.

  • Stap 2

    Bak de champignons met 2 el olijfolie in een koekenpan. Voeg de saus samen met de tijmblaadjes toe en laat deze zachtjes pruttelen.

  • Stap 3

    Kook intussen de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet de pasta af en meng deze door de saus.

  • Stap 4

    Serveer met vers gemalen peper en Parmezaanse kaas.

Beoordeel dit recept