Ingrediënten
-
Spaghetti all'Uovo is een sliertpasta, gemaakt van 100% kwaliteitsgraan en vrije uitloopeieren, voor een heerlijke romige smaak.
-
Pesto alla Genovese is een heerlijke smaakmaker naar traditioneel Italiaans recept, gemaakt van verse basilicum (van duurzame landbouw).
-
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Spaghetti all'Uovo met pesto en tomaatjes
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C en breng het pastawater aan de kook.
-
Stap 2
Leg de tomaatjes op een bakplaat bedekt met bakpapier en besprenkel ze licht met olijfolie. Bestrooi met zout en peper en leg ze in de warme oven voor ca. 12-15 minuten.
-
Stap 3
Kook de Spaghetti all'Uovo volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Stap 4
Meng de pesto in een kom met de boter en voeg een scheut kookvocht van de pasta toe om de boter te laten smelten.
-
Stap 5
Giet de spaghetti af, meng deze door de saus en serveer direct gegarneerd met de tomaatjes, de pijnboompitten en geraspte Parmezaanse kaas.