Ingrediënten
-
Spaghetti all'Uovo is een sliertpasta, gemaakt van 100% kwaliteitsgraan en vrije uitloopeieren, voor een heerlijke romige smaak.
-
Grand'Italia Bolognese pastasaus is een heerlijke tomatensaus, gemaakt met 100% rundvlees, tomaat, ui, wortel en selderij.
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
610kcal
-
Koolhydraten
80,7g
-
Eiwitten
25,5g
-
Vetten
18,2g
-
Vezels
10,0g
Bereidingswijze Pasta Bolognese met gegrilde aubergine
-
Stap 1
Breng een ruime pan water aan de kook en bereid de Spaghetti all'Uovo volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende 8 min. zodat je die lekkere 'al dente' bite krijgt.
-
Stap 2
Snijd de aubergine in dunne plakken. Verhit een grillpan en bestrijk de plakken aubergine met olijfolie. Gril de aubergine in 5 min. totdat er mooie bruine grillstrepen ontstaan.
-
Stap 3
Verhit een koekenpan en voeg de Bolognese pastasaus toe. Verwarm al roerend 5 min. en voeg vervolgens beetje bij beetje de spinazie toe totdat deze helemaal is geslonken.
-
Stap 4
Meng de spaghetti met de pastasaus en verdeel de pasta Bolognese over de borden. Serveer de aubergine erbovenop.
-
Stap 5
Maak af met geraspte Parmezaanse kaas. Extra lekker met verse tijm!