Ingrediënten
-
Sugocasa Tradizionale is een heerlijke basis tomatensaus, gemaakt van 20 verse, zongerijpte tomaten.
-
Pesto alla Genovese is een heerlijke smaakmaker naar traditioneel Italiaans recept, gemaakt van verse basilicum (van duurzame landbouw).
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Sinterklaas pizza
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 210°C.
-
Stap 2
Doe de Sugocasa in een bakje, en breng deze op smaak met oregano. *Je hoeft de Sugocasa niet te verwarmen.
-
Stap 3
Rol het verse pizzadeeg uit. Snijd van de onderkant 3 repen van ca. 2 cm af. Snijd het resterende deeg in de vorm van een mijter.
-
Stap 4
Verdeel de Sugocasa over de pizza. Leg twee repen in de vorm van een kruis op de mijter. Snijd de derde reep doormidden en plak deze aan de onderkant van de mijter.
-
Stap 5
Maak de randen, het kruis en de wimpels van de mijterpizza nat met water. Strooi hier vervolgens wat geraspte kaas overheen.
-
Stap 6
Snijd de cherrytomaten in plakjes en verdeel deze over de pizza.
-
Stap 7
Bak de pizza in 15-20 minuten af in de voorverwarmde oven.
-
Stap 8
Garneer het kruis van de mijter met wat dotjes Pesto alla Genovese, en maak de pizza af met verse basilicumblaadjes.