Ingrediënten
-
Gnocchi di Patate zijn heerlijke luchtige Italiaanse deegballetjes, gemaakt van 80% aardappel en 18% bloem. Uniek en verrassend lekker!
-
Romana pastasaus is een romige witte kaassaus, gemaakt van melkroom en smaakvolle Italiaanse kazen.
-
Zongedroogde tomaten, in zonnebloemolie met wijnazijn, peterselie, knoflook en chilipeper.
-
-
-
Bereidingswijze Romige Gnocchi Romana met zongedroogde tomaat
-
Stap 1
Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak hierin de Gnocchi di Patate in 15 minuten goudbruin en krokant.
-
Stap 2
Snijd de courgette in plakjes. Verhit een scheutje olie in een pan en bak hierin de courgette 2 tot 3 minuten per kant.
-
Stap 3
Snijd ondertussen de zongedroogde tomaten in kleine reepjes en snijd de basilicumblaadjes fijn.
-
Stap 4
Schep dan de Romana pastasaus , zongedroogde tomaten, basilicum, gegrilde courgette en een beetje van de Parmezaanse kaas door de gebakken gnocchi.
-
Stap 5
Verdeel de gnocchi over twee borden en serveer met de rest van de Parmezaanse kaas.