Ingrediënten
-
Pipe Rigate zijn grote holle schelppasta, gemaakt van 100% kwaliteitsgraan voor een heerlijke stevige bite.
-
Grand'Italia Bolognese pastasaus is een heerlijke tomatensaus, gemaakt met 100% rundvlees, tomaat, ui, wortel en selderij.
-
-
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Pipe Rigate met Bolognese saus
-
Stap 1
Breng het water voor de pasta aan de kook.
-
Stap 2
Snijd de winterpeen in blokjes. Kook de blokjes 5 minuten voor in een steelpan. Snijd intussen de bleekselderij in plakjes.
-
Stap 3
Bak de ui en het gehakt in olijfolie in een koekenpan. Voeg de wortelblokjes, bleekselderij en als laatste de saus toe en laat 8 minuten zachtjes pruttelen. Voeg naar smaak peper en zout toe.
-
Stap 4
Kook intussen de Pipe Rigate volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Giet de pasta af en meng deze door de saus. Garneer met Parmezaanse kaas.