Ingrediënten
-
Pipe Rigate zijn grote holle schelppasta, gemaakt van 100% kwaliteitsgraan voor een heerlijke stevige bite.
-
4 Formaggi is een hartige tomatensaus, gemaakt met 4 Italiaanse kazen; Grana Padano DOP, Pecorino Romano DOP, mascarpone en gorgonzola.
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
625kcal
-
Koolhydraten
78g
-
Eiwitten
31g
-
Vetten
19g
Bereidingswijze Pipe Rigate ai 4 Formaggi, spinaci e uovo
-
Stap 1
Breng een pan water aan de kook en bereid de pipe rigate volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Stap 2
Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard.
-
Stap 3
Verhit de olie in de koekenpan en fruit de ui. Voeg de 4 Formaggi saus toe en verwarm op laag vuur, laat hem niet koken. Roer de spinazie in delen door de saus, tot hij geslonken is.
-
Stap 4
Pel de eieren en snijd ze in partjes.
-
Stap 5
Schep de saus door de pasta.
-
Stap 6
Garneer met de partjes ei en de Parmezaanse kaas.