Pipe Rigate ai 4 Formaggi, spinaci e uovo

Pipe Rigate met vierkazensaus, spinazie en ei

(354)

Een saus met maar liefst vier kazen (pecorino, mascarpone, Grana Padano en gorgonzola): die is romig, hartig en onweerstaanbaar. Zo veel smaak, daar hoef je bijna niks meer aan toe te voegen.

  • < 20
  • Vegetarisch

Ingrediënten

Voedingswaarden

  • Energie

    625kcal

  • Koolhydraten

    78g

  • Eiwitten

    31g

  • Vetten

    19g

Bereidingswijze Pipe Rigate ai 4 Formaggi, spinaci e uovo

  • Stap 1

    Breng een pan water aan de kook en bereid de pipe rigate volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 2

    Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard.

  • Stap 3

    Verhit de olie in de koekenpan en fruit de ui. Voeg de 4 Formaggi saus toe en verwarm op laag vuur, laat hem niet koken. Roer de spinazie in delen door de saus, tot hij geslonken is.

  • Stap 4

    Pel de eieren en snijd ze in partjes.

  • Stap 5

    Schep de saus door de pasta.

  • Stap 6

    Garneer met de partjes ei en de Parmezaanse kaas.

Recept Pipe Rigate ai 4 Formaggi, spinaci e uovo Grand'Italia
Beoordeel dit recept