Ingrediënten
-
Penne all'Uovo is een holle pastavorm en combineert goed met een romige saus. Gemaakt van 100% kwaliteitsgraan en vrije uitloopeieren.
-
-
-
-
-
Besciamella saus, kan direct gebruikt worden.
-
-
Bereidingswijze Penne all'Uovo met pompoen-rozemarijnsaus
-
Stap 1
Verhit de olie in een koekenpan. Voeg rozemarijn toe en bak al roerend tot deze lichtbruin wordt (1-2 minuten). Leg de rozemarijn op keukenpapier.
-
Stap 2
Kook de Penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Stap 3
Doe de pompoen en knoflook in de pan met olie en schep even om. Laat 5 minuten sudderen tot de pompoen gaar is.
-
Stap 4
Verwarm de Besciamellasaus in een andere pan, voeg pompoen toe. Giet de pasta af.
-
Stap 5
Breng de saus indien wenselijk op smaak met zout en peper en schep de pasta door de saus en bestrooi met rozemarijn. Serveer met Parmezaanse kaas.