Ingrediënten
-
Penne all'Uovo is een holle pastavorm en combineert goed met een romige saus. Gemaakt van 100% kwaliteitsgraan en vrije uitloopeieren.
-
Sugocasa Erbe is een heerlijke basis tomatensaus, gemaakt van 20 verse, zongerijpte tomaten en Italiaanse kruiden.
-
-
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
564kcal
-
Koolhydraten
90,8g
-
Eiwitten
28,3g
-
Vetten
6,6g
-
Vezels
8,7g
Bereidingswijze Penne all’Uovo met paddenstoelen en rauwe ham
-
Stap 1
Snijd de sugar snaps over de lengte doormidden, halveer de paddenstoelen en snijd de rauwe ham in reepjes.
-
Stap 2
Kook de penne volgens de aanwijzing op de verpakking, gedurende 7 min. zodat deze lekker ‘al dente’ blijft.
-
Stap 3
Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en roerbak de paddenstoelen 5 minuten. Voeg de sugar snaps toe en roerbak nog 3 minuten mee. Schenk de Sugocasa Erbe erbij en verwarm het geheel nog 5 minuten.
-
Stap 4
Meng de penne all'Uovo erdoor en breng op smaak met peper en zout.
-
Stap 5
Verdeel de pasta over de borden en garneer met de reepjes ham, wat blaadjes basilicum en de Parmezaanse kaas.
-
Stap 6
Voor een lekker krokante bite kun je de ham kort bakken voor je deze toevoegt aan de maaltijd.