Ingrediënten
-
Penne all'Uovo is een holle pastavorm en combineert goed met een romige saus. Gemaakt van 100% kwaliteitsgraan en vrije uitloopeieren.
-
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
615kcal
-
Koolhydraten
84g
-
Eiwitten
23g
-
Vetten
18g
Bereidingswijze Penne all'arrabbiata
-
Stap 1
Breng een pan water aan de kook en bereid de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Stap 2
Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook, maar laat niet bruin worden.
-
Stap 3
Roer de chilipepers en de tomaten erdoor en bak mee tot het mengsel een dikke saus is geworden.
-
Stap 4
Schep de penne door de saus. Garneer met de Parmazaanse kaas en rucola of basilicum.
-
Stap 5
Geen tijd of zin om zelf tomatensaus te maken? Vervang de chilipepers en de tomaten dan door een pot Piccante (400 g, Grand'Italia).