Ingrediënten
-
Penne all'Uovo is een holle pastavorm en combineert goed met een romige saus. Gemaakt van 100% kwaliteitsgraan en vrije uitloopeieren.
-
Grand'Italia Carbonara pastasaus is een heerlijke romige pastasaus met Pancetta en Italiaanse kazen.
-
-
-
-
Bereidingswijze Penne alla Carbonara met pancetta en tuinerwten
-
Stap 1
Kook de penne all’uovo volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Stap 2
Snijd de pancetta in dunne reepjes. Verhit een koekenpan en bak de pancetta in 8 minuten knapperig. Voeg de tuinerwtjes samen met de rasp van een 1/2 citroen toe en bak 4 minuten door.
-
Stap 3
Verwarm de carbonara saus en laat zachtjes pruttelen.
-
Stap 4
Meng de penne door de carbonara saus.
-
Stap 5
Verdeel de pasta over de borden en serveer de knapperige pancetta met tuinerwtjes erop. Garneer met de verse basilicum.