Ingrediënten
-
Penne is een holle pastavorm en hierdoor ideaal voor een wat grovere saus. Gemaakt van 100% kwaliteitsgraan voor een heerlijke stevige bite.
-
Grand'Italia Arrabbiata is een éxtra pittige pastasaus volgens Italiaans recept.
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
767kcal
-
Koolhydraten
82,8g
-
Eiwitten
15,7g
-
Vetten
10,1g
-
Vezels
6,2g
Bereidingswijze Penne all'Arrabbiata met paprika
-
Stap 1
Kook de Penne volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende 11 min. zodat deze lekker 'al dente' blijft. Bewaar een beetje van het kookvocht.
-
Stap 2
Snijd de paprika's in repen van 1 cm. Bak ze ca. 5 min. in de olijfolie op middelhoog vuur tot ze iets kleuren. Voeg de Arrabbiata pastasaus toe en de helft van de peterselie. Laat een paar minuten pruttelen.
-
Stap 3
Schep de pastasaus met het apart gehouden kookvocht door de pasta en bestrooi met de rest van de peterselie om het gerecht helemaal af te maken.
-
Stap 4
Serveertip: Lekker met stukjes gebakken rundersaucijs of geraspte Pecorino Romano.