Ingrediënten
-
Fusilli Half Volkoren is gemaakt van een unieke combinatie van 50% durum tarwe en 50% volkoren durum tarwe.
-
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
682kcal
-
Koolhydraten
52,7g
-
Eiwitten
37,7g
-
Vetten
34,6g
-
Vezels
6,9g
Bereidingswijze Pastasalade met zalm
-
Stap 1
Kook de Fusilli Half Volkoren in 10 min. 'al dente'. Giet af en spoel koud onder de kraan. Laat goed uitlekken.
-
Stap 2
Snijd 1 cm van de aspergetips en gooi weg. Snijd de gerookte zalm en scheur de mozzarella in stukken. Rasp de schil van de citroen. Verhit een grillpan en gril de aspergetips voor ongeveer 3 min. aan beide kanten.
-
Stap 3
Meng de Fusilli Half Volkoren met de olijfolie en de citroenrasp. Voeg vervolgens de aspergetips, gerookte zalm, mozzarella en rucola toe en meng.
-
Stap 4
Verdeel de pasta over de borden en garneer met citroensap.
-
Stap 5
Tip: Extra lekker met verse basilicum!
-
Stap 6
Variatietip: Vervang de mozzarella eens door zachte geitenkaas voor een verrassende smaak.