Ingrediënten
-
Fusilli Tricolori bestaat uit een mix van groene, witte en rode spiraalpasta, de kleuren van de Italiaanse vlag! Gemaakt van 100% kwaliteitsgraan (grano duro).
-
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
570kcal
-
Koolhydraten
60,8g
-
Eiwitten
32,8g
-
Vetten
20,6g
-
Vezels
6,4g
Bereidingswijze Pastasalade tonijn
-
Stap 1
Kook de Fusilli Tricolori in 6 min. 'al dente'. Giet af en spoel koud onder de kraan. Laat goed uitlekken.
-
Stap 2
Pers één citroen uit. Snijd de andere in partjes en de paprika's in blokjes.
-
Stap 3
Meng de pasta met citroensap, olijfolie, 1 blikje tonijn (met olie), kappertjes en babyspinazie. Voeg de paprika's en zout naar smaak toe.
-
Stap 4
Schep op de borden en verdeel de rest van de tonijn en de partjes citroen erover. Bestrooi met zwarte peper.