Ingrediënten
-
Mini Penne is een kleine holle pasta, gemaakt van harde tarwe (grano duro), met een stevige ‘al dente’ bite.
-
Pesto alla Genovese is een heerlijke smaakmaker naar traditioneel Italiaans recept, gemaakt van verse basilicum (van duurzame landbouw).
-
-
-
-
Zongedroogde tomaten, in zonnebloemolie met wijnazijn, peterselie, knoflook en chilipeper.
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
890kcal
-
Koolhydraten
71,9g
-
Eiwitten
24,3g
-
Vetten
54,7g
-
Vezels
11,5g
Bereidingswijze Pastasalade met tonijn en pesto
-
Stap 1
Kook de Mini Penne volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet af en spoel af met koud water. Dit voorkomt dat de pasta plakkerig wordt.
-
Stap 2
Meng de Pesto alla Genovese door de pasta.
-
Stap 3
Meng alle overige ingrediënten in een andere kom.
-
Stap 4
Voeg de ingrediënten toe aan de koude pasta pesto en meng het geheel.
-
Stap 5
Varieer eens met 100% volkoren pasta, door de Mini Penne te vervangen door Mini Penne Integrali.