Ingrediënten
-
Penne Tricolori bestaat uit een mix van groene, witte en rode holle pasta, de kleuren van de Italiaanse vlag! Gemaakt van 100% kwaliteitsgraan (grano duro).
-
Pesto alla Genovese is een heerlijke smaakmaker naar traditioneel Italiaans recept, gemaakt van verse basilicum (van duurzame landbouw).
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
739kcal
-
Koolhydraten
65,4g
-
Eiwitten
29g
-
Vetten
38,9g
-
Vezels
6,7g
Bereidingswijze Pastasalade met pesto
-
Stap 1
Kook de Penne Tricolori in 11 min. 'al dente'. Giet af en spoel koud onder de kraan. Laat goed uitlekken.
-
Stap 2
Rooster de pijnboompitten in een koekenpan.
-
Stap 3
Meng de pasta met de pesto en schep de tomaten, mozzarella en rucola erdoor.
-
Stap 4
Verdeel over borden of een schaal en bestrooi met de geroosterde pijnboompitten.
-
Stap 5
Tip: Serveer met 100g krokant gebakken Parmaham.