Ingrediënten
-
Penne all'Uovo is een holle pastavorm en combineert goed met een romige saus. Gemaakt van 100% kwaliteitsgraan en vrije uitloopeieren.
-
Een heerlijke truffelpesto naar Italiaans recept, gemaakt met Italiaanse zwarte zomertruffel en heerlijke Italiaanse kazen.
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
592kcal
-
Koolhydraten
78,1g
-
Eiwitten
24,4g
-
Vetten
18,8g
-
Vezels
7g
Bereidingswijze Penne met truffelpesto, kastanjechampignons en spinazie
-
Stap 1
Breng een pan water aan de kook en bereid de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Stap 2
Snijd ondertussen de kastanjechampignons in vieren. Verhit de grillpan en gril de champignons tot er mooie strepen ontstaan.
-
Stap 3
Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en voeg telkens een hand spinazie toe tot deze geslonken is.
-
Stap 4
Roer de Pesto Tartufo, champignons en spinazie door de pasta.
-
Stap 5
Garneer met de Parmezaanse kaas.