Penne met truffelpesto, kastanjechampignons en spinazie

Penne al pesto tartufo, funghi e spinaci

(809)

Italianen zijn dol op paddenstoelen. Dit gerecht bevat naast kastanjechampignons ook truffel: de koning onder de paddenstoelen. Met zijn aardse, rijke smaak regeert hij in dit gerecht. De pasta met truffelsaus geeft een verfijnde en luxueuze smaak aan de maaltijd, terwijl de kastanjechampignons zorgen voor een volle en hartige toevoeging. De spinazie maakt het gerecht daarnaast extra voedzaam. Met deze truffel pasta pesto spinazie, creëer je een combinatie van smaken die iedereen kan waarderen. Of je nu kiest voor een simpele herfstige maaltijd of een uitgebreid diner, deze pasta pesto spinazie met truffelsaus is altijd een schot in de roos!

  • < 20
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • Pasta Penne all'Uovo 500g Grand'Italia

    Penne all'Uovo is een holle pastavorm en combineert goed met een romige saus. Gemaakt van 100% kwaliteitsgraan en vrije uitloopeieren.

  • Pesto Tartufo 185g Grand'Italia

    Een heerlijke truffelpesto naar Italiaans recept, gemaakt met Italiaanse zwarte zomertruffel en heerlijke Italiaanse kazen.

Voedingswaarden

  • Energie

    592kcal

  • Koolhydraten

    78,1g

  • Eiwitten

    24,4g

  • Vetten

    18,8g

  • Vezels

    7g

Bereidingswijze Penne met truffelpesto, kastanjechampignons en spinazie

  • Stap 1

    Breng een pan water aan de kook en bereid de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 2

    Snijd ondertussen de kastanjechampignons in vieren. Verhit de grillpan en gril de champignons tot er mooie strepen ontstaan.

  • Stap 3

    Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en voeg telkens een hand spinazie toe tot deze geslonken is.

  • Stap 4

    Roer de Pesto Tartufo, champignons en spinazie door de pasta.

  • Stap 5

    Garneer met de Parmezaanse kaas.

Kooktip bij Penne met truffelpesto, kastanjechampignons en spinazie

Tip: Ook lekker met krokant gebakken pancetta!

Kooktip
Beoordeel dit recept