Ingrediënten
-
Sugocasa Piccante is een heerlijke lichtpittige tomatensaus, gemaakt van 20 verse, zongerijpte tomaten en chilipeper.
-
-
-
-
-
-
-
Pesto alla Genovese is een heerlijke smaakmaker naar traditioneel Italiaans recept, gemaakt van verse basilicum (van duurzame landbouw).
-
-
Krokante Italiaanse soepstengels, gemaakt van brooddeeg en olijfolie.
Voedingswaarden
-
Energie
225kcal
-
Koolhydraten
18g
-
Eiwitten
5g
-
Vetten
17g
Bereidingswijze Zuppa di peperoni
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 250 graden.
-
Stap 2
Leg de paprika’s op met bakpapier beklede bakplaat, besprenkel ze elk met 1/2 el olie en een beetje zeezout. Rooster ze 20 min. in de oven. Zet daarna de oven uit en laat nog 15 min. in de oven staan.
-
Stap 3
Haal vervolgens het vel van de paprika's en snijd het vruchtvlees in stukken.
-
Stap 4
Verhit in een hapjespan 1 el olie en fruit het teentje knoflook, de ui, de rode peper en 1 el venkelzaad.
-
Stap 5
Voeg de stukken paprika en Sugocasa Piccante toe en verwarm de soep.
-
Stap 6
Pureer de soep met een staafmixer en garneer elk kom met 1 tl Pesto.
-
Stap 7
Serveer er Grissini Tradizionali bij.