Ingrediënten
-
-
-
-
-
-
Tortellini ai Formaggi is een gevulde pasta, gemaakt van pastadeeg met vrije uitloopeieren en een vulling van Italiaanse kaas en ricotta.
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
555kcal
-
Koolhydraten
64g
-
Eiwitten
25g
-
Vetten
21g
Bereidingswijze Tortellini ai formaggio
-
Stap 1
Verhit de olie in een hapjespan en bak de knoflook en tomaten 1 minuut.
-
Stap 2
Schenk de bouillon erbij en breng aan de kook. Zet het vuur laag, voeg de tijm toe en laat 15 min. zachtjes koken.
-
Stap 3
Haal de tijm eruit, deze heeft zijn smaak voldoende afgegeven. Pureer de saus met de staafmixer en breng op smaak met peper en zout.
-
Stap 4
Breng ondertussen een pan met water aan de kook en bereid de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Stap 5
Schep de pasta, basilicum en peterselie door de saus en bestrooi met de Parmezaanse kaas.