Ingrediënten
-
Mini Fusilli is een kleine spiraalvormige pasta, gemaakt van harde tarwe (grano duro), met een stevige ‘al dente’ bite.
-
Formaggio is een tomatensaus met Italiaanse kazen. Gemaakt met Grana Padano DOP en Pecorino Romano DOP.
-
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
687kcal
-
Koolhydraten
62,7g
-
Eiwitten
37,4g
-
Vetten
30,7g
-
Vezels
6,5g
Bereidingswijze Ovenpasta met kaas
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C (180°C hetelucht).
-
Stap 2
Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking, maar houd 3 minuten kooktijd aan in plaats van 6 minuten. Giet af en doe terug in de pan.
-
Stap 3
Snijd ondertussen de aubergine en courgette in blokjes van ca. 1,5 cm. Pluk de blaadjes van de basilicum en hak ze grof.
-
Stap 4
Verhit de olie in een ruimte hapjes- of braadpan en bak hierin de kipdijfiletreepjes 2 minuten. Schep regelmatig om. Voeg de aubergine- en courgetteblokjes toe en pers de teentjes knoflook erboven. Bak alles ca. 3 minuten en schep goed om. Voeg eventueel peper en zout naar smaak toe.
-
Stap 5
Roer de Grand'Italia Formaggio door de groenten en verwarm alles nog ca. 2 minuten. Schep de gekookte Mini Fusilli en de basilicum door de saus en schep alles in een met olie ingevette ovenschaal.
-
Stap 6
Snijd de mozzarella in 12 plakjes en beleg er de pasta mee. Bak de ovenschotel in ca. 30 minuten in de oven.