Ingrediënten
-
Orzo, ook wel riso genoemd in Italië, is een van de kleinste pastavormen met de grootte van een rijstkorrel.
-
Sugocasa Erbe is een heerlijke basis tomatensaus, gemaakt van 20 verse, zongerijpte tomaten en Italiaanse kruiden.
-
-
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
641kcal
-
Koolhydraten
70,7g
-
Eiwitten
22,8g
-
Vetten
22,3g
-
Vezels
9,1g
Bereidingswijze Orzotto met Sugocasa en boerenkool
-
Stap 1
Verhit de olijfolie in een ruime hapjespan en fruit de ui, knoflook en chilivlokken 3 min. op laag vuur. Voeg de (ongekookte) orzo toe en bak 1 min. mee.
-
Stap 2
Schenk de bouillon erbij, breng aan de kook en kook de orzo in de bouillon met de deksel op de pan in 8 min. gaar. Roer regelmatig door.
-
Stap 3
Giet de Sugocasa saus erbij en schep de boerenkool erdoor. Laat nog 3 min. op laag vuur garen.
-
Stap 4
Haal de pan van het vuur en roer de geraspte pecorino romano erdoor. Serveer direct en maak af met wat extra van de geraspte pecorino. Geniet van deze heerlijke twist op orzo en boerenkool in deze risotto boerenkool!