Ingrediënten
-
Orzo, ook wel riso genoemd in Italië, is een van de kleinste pastavormen met de grootte van een rijstkorrel.
-
Funghi Porcini is een champignon roomsaus, gemaakt van melkroom, Italiaanse kaas en Funghi Porcini paddenstoelen.
-
-
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
448kcal
-
Koolhydraten
46,7g
-
Eiwitten
11,9g
-
Vetten
19,2g
-
Vezels
4,9g
Bereidingswijze Orzotto met pompoen en kastanje champignons
-
Stap 1
Verhit de olijfolie in een ruimte hapjespan. Bak de ui en kastanjechampignons in 10 min. op middelhoog vuur goudbruin.
-
Stap 2
Voeg de knoflook en pompoen toe en bak nog 1 min. Schep de orzo (ongekookt) erdoor en bak 1 min. mee.
-
Stap 3
Roer de bouillon en Funghi Porcini pastasaus erdoor. Breng aan de kook en kook de orzo in de bouillon gedurende 8-10 min. met de deksel op de pan gaar. Roer regelmatig door.
-
Stap 4
Schep 2/3 van de peterselie erdoor en verdeel over 4 borden. Garneer de orzotto met kastanjechampignons met de rest van de peterselie.