Ingrediënten
-
Mini Penne is een kleine holle pasta, gemaakt van harde tarwe (grano duro), met een stevige ‘al dente’ bite.
-
-
-
Pesto alla Genovese is een heerlijke smaakmaker naar traditioneel Italiaans recept, gemaakt van verse basilicum (van duurzame landbouw).
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
675kcal
-
Koolhydraten
70g
-
Eiwitten
22g
-
Vetten
33g
Bereidingswijze Mini pasta pomodori met pesto
-
Stap 1
Breng een pan water aan de kook en bereid de mini penne volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende 7 min. zodat deze lekker 'al dente' blijft.
-
Stap 2
Verhit een koekenpan (zonder boter of olie) en rooster de pijnboompitten lichtbruin. Bewaar ze op een bord als ze knapperig zijn.
-
Stap 3
Halveer de cherrytomaatjes.
-
Stap 4
Bewaar een beetje pastawater, voordat je de pasta afgiet. Schep de pesto , olijfolie en cherrytomaten door de pasta. Voeg een beetje van het pastawater toe.
-
Stap 5
Maak de mini pasta pomodori af en strooi de geroosterde pijnboompitten, Parmezaanse kaas en basilicum erover.