Mini Fusilli met paprika

Mini Fusilli con peperoni

(1479)

Deze heerlijke Mini Fusilli met tomatensaus, parpika en pijnboompitjes staat al binnen 20 minuten op tafel

  • < 20
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • Pasta Mini Fusilli Tradizionali 350g Grand'Italia

    Mini Fusilli is een kleine spiraalvormige pasta, gemaakt van harde tarwe (grano duro), met een stevige ‘al dente’ bite.

  • Pastasaus Toscana 400g Grand'Italia

    Peperoncino is een tomatensaus met balsamicoazijn, gemaakt met heerlijke kruiden als ui, knoflook, peterselie, chilipeper en oregano.

Bereidingswijze Mini Fusilli met paprika

  • Stap 1

    Breng het water aan de kook.

  • Stap 2

    Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.

  • Stap 3

    Bak de paprika in 3 el olijfolie. Voeg de saus toe en verwarm al roerend op een laag pitje.

  • Stap 4

    Kook intussen de mini fusilli volgens de bereidingswijze op de verpakking beetgaar.

  • Stap 5

    Giet de pasta af en meng deze door de saus met wat basilicumblaadjes en peper.

  • Stap 6

    Serveer met pijnboompitten, gehalveerde cherrytomaatjes, basilicumblaadjes en Pecorino.

Beoordeel dit recept