Ingrediënten
-
Mini Fusilli is een kleine spiraalvormige pasta, gemaakt van harde tarwe (grano duro), met een stevige ‘al dente’ bite.
-
Peperoncino is een tomatensaus met balsamicoazijn, gemaakt met heerlijke kruiden als ui, knoflook, peterselie, chilipeper en oregano.
-
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Mini Fusilli met paprika
-
Stap 1
Breng het water aan de kook.
-
Stap 2
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.
-
Stap 3
Bak de paprika in 3 el olijfolie. Voeg de saus toe en verwarm al roerend op een laag pitje.
-
Stap 4
Kook intussen de mini fusilli volgens de bereidingswijze op de verpakking beetgaar.
-
Stap 5
Giet de pasta af en meng deze door de saus met wat basilicumblaadjes en peper.
-
Stap 6
Serveer met pijnboompitten, gehalveerde cherrytomaatjes, basilicumblaadjes en Pecorino.