Ingrediënten
-
Orzo, ook wel riso genoemd in Italië, is een van de kleinste pastavormen met de grootte van een rijstkorrel.
-
Pesto alla Genovese is een heerlijke smaakmaker naar traditioneel Italiaans recept, gemaakt van verse basilicum (van duurzame landbouw).
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Makkelijke Pesto Orzo pasta met sperziebonen
-
Stap 1
Breng een ruime pan water aan de kook. Kook de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende ca. 8 min. zodat deze lekker 'al dente' blijft. Giet af en spoel de orzo daarna koud.
-
Stap 2
Breng een tweede pan water aan de kook. Kook de sperziebonen in 6 min. beetgaar in ruim kokend water.
-
Stap 3
Meng de Pesto alla Genovese en de geraspte citroenschil met de orzo . Schep de sperziebonen, gehalveerde kerstomaatjes en de helft van de basilicumblaadjes erdoor.
-
Stap 4
Verdeel deze frisse maaltijdsalade over de borden en maak het af met de verkruimelde witte kaas. Garneer met basilicumblaadjes. Buon appetito!