Ingrediënten
-
Linguine all'Uovo is een heerlijk romige dunne platte sliertpasta, gemaakt van 100% kwaliteitsgraan en vrije uitloopeieren.
-
-
-
-
-
-
Sugocasa Erbe is een heerlijke basis tomatensaus, gemaakt van 20 verse, zongerijpte tomaten en Italiaanse kruiden.
-
Voedingswaarden
-
Energie
550kcal
-
Koolhydraten
82g
-
Eiwitten
34g
-
Vetten
8g
Bereidingswijze Linguine met garnalen en kappertjes
-
Stap 1
Breng een pan water aan de kook.
-
Stap 2
Snijd intussen de helft van de garnalen klein. Verhit een hapjespan 2 el olie en fruit de knoflook en ui. Voeg de kleingesneden garnalen toe.
-
Stap 3
Blus af met de Martini en laat verdampen. Voeg de Sugocasa Erbe en kappertjes toe, laat 1 min. zachtjes koken en breng op smaak met peper en zout.
-
Stap 4
Bereid de linguine volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Stap 5
Verhit in een koekenpan 1 el olie en bak de rest van de garnalen gaar.
-
Stap 6
Schep de pasta door de saus en serveer met de garnalen.
-
Stap 7
TIP Strooi er basilicum over voor wat meer kleur.