Linguine all’Uovo met geroosterde venkel en 4 Formaggi saus

Linguine ai 4 Formaggi

(130)

  • < 40
  • Vlees
Recept Linguine met geroosterde venkel Grand'Italia

Ingrediënten

Bereidingswijze Linguine all’Uovo met geroosterde venkel en 4 Formaggi saus

  • Stap 1

    Verwarm de oven voor op 190 graden.

  • Stap 2

    Pel en snipper de rode ui. Snijd de kastanjechampignons in partjes. Snijd de venkel in dunne plakken. Snijd de bovenkant van de verse worst in en duw er stukjes van ongeveer 1 cm doorsnede uit. Rits de blaadjes van de tijm.

  • Stap 3

    Verdeel de venkel over een bakplaat met bakpapier, besprenkel met olijfolie en de blaadjes tijm. Rooster in de oven in 20 minuten gaar en goudbruin. Keer halverwege om.

  • Stap 4

    Breng een pan water aan de kook en bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 5

    Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en fruit de rode ui samen met de kastanjechampignons 3 minuten. Voeg de stukjes worst toe en bak nog eens 8 minuten, roer regelmatig om. Voeg de pastasaus toe en de geroosterde venkel toe en bak nog kort door. Voeg tot slot de linguine toe.

  • Stap 6

    Verdeel de pasta over de borden.

  • Stap 7

    Houd wat tijm apart voor de garnering. Lekker met Parmezaanse kaas!

Recept Linguine met venkel Grand'Italia

Beoordeel dit recept