Ingrediënten
-
Traditionele lasagnebladen, gemaakt van 100% kwaliteitsgraan, voor een echte Italiaanse lasagne met heerlijke 'al dente' bite.
-
Ovensaus voor lasagne.
-
Besciamella saus, kan direct gebruikt worden.
-
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
844kcal
-
Koolhydraten
64,5g
-
Eiwitten
39,3g
-
Vetten
46,8g
-
Vezels
6,5g
Bereidingswijze Lasagne Tradizionali
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C (180°C hetelucht).
-
Stap 2
Verhit 3 el olijfolie in een ruime koekenpan en rul het gehakt ca. 3 minuten.
-
Stap 3
Bak de wortel en paprika 5 minuten mee.
-
Stap 4
Voeg de Grand'Italia Ovensaus Lasagne toe. Roer alles goed door en verwarm ca. 3 minuten.
-
Stap 5
Leg de lasagnebladen horizontaal op de bodem van een ingevette ovenschaal. Verdeel hierover de helft van de saus. Leg de tweede laag lasagnebladen verticaal op de saus. Doe hierover de helft van de Besciamella en de helft van de kaas. Herhaal deze stappen en eindig met een laag Besciamella en de rest van de kaas.
-
Stap 6
Leg de plakken mozzarella op de lasagne en verdeel de gehalveerde cherrytomaten erover. Bak de lasagne ca. 30 minuten in de oven tot de bovenkant goudbruin is.