Ingrediënten
-
Besciamella saus, kan direct gebruikt worden.
-
Traditionele lasagnebladen, gemaakt van 100% kwaliteitsgraan, voor een echte Italiaanse lasagne met heerlijke 'al dente' bite.
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Lasagne met spinazie en zalm
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200
-
Stap 2
Vet een ovenschaal in met olijfolie. Breng de spinazie op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Eventueel kun je er tevens een hard gekookt eitje in verwerken.
-
Stap 3
Breek de zalm in snippers en breng deze op smaak met peper en zout.
-
Stap 4
Bedek de bodem van de ovenschaal met lasagnebladen. Schep hierop een dunne laag spinazie. Begin vervolgens met de tweede laag lasagnevellen, daarover een paar lepels bechamelsaus, eenderde van de zalmsnippers en tot slot een laag spinazie. Begin met de derde laag lasagnevellen, bechamelsaus, zalm en spinazie en maak zo 3 lagen. Sluit altijd af met een laag bechamelsaus.
-
Stap 5
Bak de lasagne ca. 40 minuten in de voorverwarmde oven, totdat je makkelijk met een mes door de lagen snijdt.